Fred Eaglesmith • U I T V E R K O C H T !

UITVERKOCHT!
Fred Eaglesmith is een legendarische singer-songwriter annex standup comedian met Friese roots, die zijn sporen in de Americana-muziek ruimschoots heeft verdiend. Zijn liedjes zijn geniaal, vaak hilarisch, soms ook bloedserieus en een optreden van Fred is altijd een onvergetelijk gebeuren waarbij ook heel wat te lachen valt. Zijn fans (ook wel Fredheads genoemd) zijn zeer fanatiek en sommige van hen reizen rustig naar meerdere optredens. Zijn songs worden ook door collega-muzikanten zeer gewaardeerd en zijn al diverse malen gecoverd door o.a. Mary Gauthier, Slaid Cleaves, Robbie Fulks, Kasey Chambers en Gurf Morlix.

schermafbeelding-2016-10-28-om-20-27-23
De Canadese bard weet met zijn authentieke countryfolk zijn toehoorders te laten huilen en lachen. Een harde jeugd, veel liefdesverdriet en een ruig leven ‘on the road’ hebben er voor gezorgd dat hij het publiek behoorlijk wat te vertellen heeft.

Vanvond kun je zien dat een solo-optreden van een groot artiest als Fred Eaglesmith niet saai hoeft te zijn; bereid je maar voor op een avondje prachtige muziek en veel humoristische verhalen tussen de nummers door (of andersom?)

Website: http://fredeaglesmith.com/

MN-20170502-2134