Éérste Blue Room Sessions concert in Grote Zaal Verkadefabriek groot succes

Hoewel we erg hechten aan onze Clubzaal met al haar luxe en gastvrijheid, moesten we toch op 10 januari 2017 naar de Grote Zaal van de Verkadefabriek uitwijken met Her Majesty en haar tribute to Crosby, Stills, Nash & Young. Het concert was twee maanden tevoren al uitverkocht en uiteindelijk een van de beste concerten die wij ooit hebben georganiseerd.
Alle leden van deze band zijn virtuoos op hun instrument en zingen allemaal fantastisch. Luister naar onze video-opname’s van deze avond.
Het was voor Wim Voets geen makkelijke opgave om dit concert op te nemen, omdat het geluidsignaal een te hard gitaargeluid meekreeg en de belichting heel veel rood bevatte en dat werk niet echt bij video-opnames. Toch is goed te horen hoe geweldig dit concert was: