Programma 2018-2019 bijna compleet!

Sommigen viel het al op: we naderen met rasse schreden het einde van dit seizoen. Achter de schermen zijn we druk bezig met het vullen van een mooi nieuw seizoen. Dit nieuwe seizoen start op 4 september 2018, dus zet die datum alvast in je agenda!

We hebben weer een hoop mooie namen geboekt, waaronder een aantal artiesten die al eerder in de Blue Room Sessions te zien waren. Ook hebben we een aantal zeer fraaie nieuwe artiesten geboekt en hebben we nog een paar avonden vrij om op later moment in te vullen met late toevoegingen of nieuw ontdekt talent.

We zijn kortom al druk bezig met de invulling van het volgende theater jaar, dat terwijl er dit jaar ook nog zoveel moois te zien gaat zijn. Binnenkort verwachten we het nieuwe programma voor 2018 en 2019 live te zetten op de site, zodat jullie alvast kaarten kunnen aanschaffen!