Iain Matthews door ziekte helaas vanavond niet bij optreden

Vandaag staat het concert gepland met Matthews Southern Comfort. We moeten helaas mededelen dat Iain Matthews vanwege een plotseling opgekomen keelaandoening niet in staat zal zijn om vanavond op te treden.

De overige Southern Comfort bandleden BJ Baartmans, Eric DeVries en Bart de Win zullen vanavond echter wél optreden op ons podium. Bart De Win, Eric Devries en BJ Baartmans verkennen hun common grounds met een fijne selectie uit origineel repertoire. Americana sferen maar toch ook onmiskenbaar van eigen bodem. De drie geroemde songwriters en doorgewinterde sessiemuzikanten in een unieke setting. Deze heren zijn in staat om een klinkend programma neer te zetten, al beseffen we dat het mét Iain Matthews toch een andere dimensie zou hebben.

Iedereen die een kaartje gekocht heeft via de website wordt via de mail benaderd. Je kunt dan kiezen uit terugbetalen of toch naar het concert komen. Bezoekers die op de een of andere manier de mail gemist hebben, niet bereikbaar zijn of aan de kassa gekocht hebben, kunnen ter plekke vanavond ook kiezen uit terug laten betalen of het concert bezoeken.

Ondanks het feit dat hier sprake is van overmacht, spijt het ons heel erg dat we de liefhebbers van Iain Matthews moeten teleurstellen.