Programma seizoen 2019-2020 op website, tickets binnenkort te bestellen

We staan alweer in de startblokken voor het negende Blue Room Sessions-seizoen. Vanaf 10 september starten we met een gevarieerd Roots- en Americana programma in de vertrouwde Clubzaal van de Verkadefabriek. We hebben een interessante mix aan solo singer-songwriters, duo’s en bands voor u geselecteerd. Er is een mooie verdeling tussen ’terugkeerders’ en artiesten die voor het eerst bij ons optreden.

Daarnaast is er ook een variëteit aan genres binnen de Americana/Roots-kaders die wij hanteren: van pure blues tot en met bluegrass en heel veel daar tussenin.

We zijn trots enkele grote namen te kunnen presenteren zoals Guy Davis, Chris Smither en Chip Taylor. We hebben ook Matthews Southern Comfort, waarvan het concert afgelopen seizoen door de ziekte van Iain Matthews anders liep dan gedacht, kunnen vastleggen.

Op dit moment zijn de links naar de ticketverkoop nog niet actief. We verwachten dat dit rond 10 mei wel het geval is. We houden u op de hoogte.