2 top acts toegevoegd voor komende seizoen

Afgelopen week hebben we twee top acts weten vast te leggen voor het komende seizoen!

Als eerste krijgen we op 16 april 2020 de Birds of Chicago in onze mooie clubzaal. Oplettende lezers onder u zal het reeds opgevallen zijn…. 16 april 2020 is een donderdag en geen dinsdag. We hebben besloten om voor deze keer een extra concert in te lassen en zijn verheugd dat de Birds of Chicago weer op ons mooie podium staan.

Dan hebben we nog meer mooi nieuws. Op 26 mei hebben we nog een bijzondere act. We mogen dan namelijk Frazey Ford verwelkomen bij de Blue Room Sessions. Gelukkig weer op dinsdag, zoals het hoort, maar om jullie niet teveel te laten wennen aan gewoontes organiseren we deze avond in de grote zaal van de Verkadefabriek.

Kortom we zijn heel trots dat we beide hebben kunnen vastleggen. We verwachten deze concerten binnenkort aan de agenda en voorverkoop te kunnen toevoegen!

Om het wachten daarop iets te veraangenamen: