Veel annuleringen

Zoals jullie kunnen zien worden er op dit moment redelijk wat voorstellingen gewijzigd en geannuleerd. Helaas, zoals jullie wel weten, is dit het gevolg van de Corona pandemie.

Vele van onze internationale artiesten kunnen vanwege beperkingen niet reizen of te beperkt reizen om de komst naar het verre Europa financieel de moeite waard te maken, laat staan als we dan ook nog eens een beperkte capaciteit kunnen bieden in de zaal.

We zijn druk aan het puzzelen op aanpassingen en met artiesten in overleg over hun mogelijke komst en proberen, zoals altijd, om jullie een mooi en gevarieerd programma te bieden. Houd deze site en onze Facebook pagina goed in de gaten voor aanpassingen en nieuws!

(en mocht je nog goede tips hebben voor bands / artiesten die al in Nederland zijn of uit Nederland komen dan houden we ons van harte aanbevolen! Geen garanties dat we ze ook kunnen boeken uiteraard).