Paul Smits overleden

Vandaag kwam het droevige bericht dat Paul Smits is overleden.

De laatste maanden van zijn leven werd hij letterlijk gesloopt door de ziekte die hem al langer parten speelde.

Paul was een markant persoon in de Bossche muziekwereld. Hij was onder andere vele jaren directeur van het W2 Poppodium, was mede-oprichter van theaterfestival de Boulevard en initiatiefnemer en organisator van de zeer succesvolle Blue Room Sessions in de Verkadefabriek in Den Bosch. Zijn liefde en passie voor de muziek (waar bezoekers vooral komen om te luisteren) kon hij daarin kwijt.

Het is wrang dat Paul de 100ste editie van ‘zijn’ Blue Room Sessions op 5 september niet meer mag meemaken.

Paul was een bijzonder persoon als mens. Het was niet altijd even makkelijk om met hem te ‘dealen’, want hij kon ook flink eigenwijs zijn als het ging om het realiseren van zijn plannen en ideeën. Aan de andere kant wist hij het ook wel te waarderen als hij flink tegengas kreeg. Dan wordt er tenminste gepraat, zei hij dan.

We wensen de dierbaren van Paul veel sterkte bij dit enorme verlies, in het bijzonder Sonja, zijn vrouw, zijn zoontje Joah, zijn zoon Daniël en dochter Claudia.

Paul we zullen je vreselijk missen. We zullen jouw herinnering voortdragen en je werk in de BRS voortzetten!.

Paul, Rest In Peace!
Het BRS-team