Benefietconcert Ad van Meurs

Van onze collegazaal Mr. Frits in Eindhoven.

Ad van Meurs is een bekende , zo niet bijna legendarische muzikant uit Eindhoven, ook opererend onder de naam The Watchman . Naast zijn actieve loopbaan als singer/songwriter is Ad ook een gerespecteerd programmeur van o.a. de avonden bij Mr. Frits waar hij eigenlijk de Americana op de Nederlandse kaart heeft helpen zetten en waarbij hij een grote rol heeft gespeeld in menig carriere van aanstormende talenten.
Ad werd vorig jaar getroffen door een ernstige ziekte die hij bewonderenswaardig onder de knie leek te hebben zodat hij ook weer kon gaan optreden en zo in zijn onderhoud kon voorzien. Maar helaas werd niet zo lang geleden opnieuw een vorm van dezelfde ziekte geconstateerd en na de eerste ronde lijkt zich nu helaas een tweede ronde van heftige kuren aan te bieden met als gevolg dat  er wederom niet opgetreden kan worden en zo de financile armslag wel heel gering wordt.
Nu blijkt dat de financile situatie hem zorgen gaat baren en een volledige focus op het weer gezond worden in de weg gaat zitten, hebben een aantal vrienden van Ad besloten dat dat wel de laatste van zijn zorgen zou moet zijn. Het is maar geld!
Vandaar dat we, ondanks een tegenstribbelende Ad, toch besloten hebben een benefiet op te zetten en wel 6 juli in cafe Wilhelmina in Eindhoven om daar met 3 bekende bands een prachtige muzikale avond te verzorgen met als inzet een volle bak zodat we naast de nieuw geopende rekening ook de totale inkom aan Ad zullen schenken om de komende tijd de situatie wat te vergemakkelijken.
Bots, Betty Blue en Hidden Agenda (met oa BJ Baartmans, Sjoerd van Bommel en Eric de Vries)  zullen die avond vanaf 20.30 een geweldige muzikale show in elkaar zetten, naast de cd-winkel waarin alle Watchman en andere  cd’s die Ad gemaakt heeft zullen worden aangeboden, dit alles om een mooi bedrag binnen te halen.
Daarom: 6 juli Cafe Wilhelmina, Wilhelminaplein, Eindhoven.  Aanvang 20.30 10,00 euro entree. Bovendien de mogelijkheid ter plekke extra te doneren door de CD’s van Ad te kopen. Er gaan 200 kaarten in de voorverkoop. Daarnaast zijn er nog 50 beschikbaar aan de deur. Reserveren is niet mogelijk en de voorverkoop kan alleen hier.