Eindelijk weer een Blue Room Sessions!

Na een paar maanden afwezigheid zijn we erg blij dat we in speciale vorm weer aan de slag kunnen.

Op zondag 5 juli presenteren we een optreden van het Dan Tuffy trio met Madelief van Vlijmen op contrabas en Stefan Wolfs op gitaar en pedal-steel.

Er komen twee dezelfde sets achter elkaar dus voor twee lichtingen publiek. Dit in verband met de RIVM-richtlijnen met het maximale aantal bezoekers. Tussendoor zal er schoongemaakt worden en er zullen nog wat andere aanpassingen zijn om iedereen in staat te stellen op een veilige manier een concert te bezoeken. Denk hierbij aan instellingen van het ventilatie systeem, alleen schone lucht van buiten gebruiken, tot aan ietwat andere protocollen met betrekking tot de bar.

Het aantal kaarten is door deze omstandigheden beperkt. Houd onze website in de gaten, de kaartverkoop start komende week. We kijken er naar uit om onze trouwe bezoekers na lange tijd weer te ontmoeten.