Verkadefabriek gesloten in verband met corona virus


Update 23 maart 2020 – wegens het besluit van de regering om tot 1 juni 2020 geen evenementen toe te staan vervallen onze concerten tot die periode in ieder geval. Dat betekent dat JW Roy, de Birds of Chicago, Chip Taylor, Rob Lutes en Frazey Ford niet door kunnen gaan. U zult bericht ontvangen van de Verkadefabriek over eventuele reeds gekochte kaarten. We gaan proberen om deze concerten op een latere datum alsnog te laten plaatsvinden.

Op dit moment is nog niet bekend wat er gaat gebeuren met de concerten van Levi Parham en de Henhouse Prowlers, maar we houden ons hart vast.

Origineel bericht – De Verkadefabriek sluit tot en met 31 maart 2020 haar deuren in verband met het corona virus en de aangekondigde maatregelen vanuit de overheid. Dit betekent dat de Blue Room Sessions concerten in deze periode ook komen te vervallen.

Vooralsnog betreft dit alleen het concert van Kerri Powers dat gepland staat voor 17 maart. Mochten er zich wijzigingen voordoen dan zullen wij deze hier melden.

Voor concerten die geannuleerd worden kunt u uw geld terugkrijgen via de Verkadefabriek. Voor concerten die niet geannuleerd zijn geldt het normale beleid van de Verkadefabriek. Als uw email-adres bekend is bij de Verkadefabriek ontvangt u automatisch een email.