100.000ste view BRS-Youtube clip The Wood Brothers

De video-opnames die Wim Voets van al onze Blue Room Sessions-concerten maakt zijn uiterst succesvol; afgelopen week passeerde de teller de 100.000 bij een van zijn clips, een BRS-record! Niet alleen vanwege de spetterende muziek, maar ook door de capriolen van superbassist Chris Wood, tevens bekend van Medeski Martin & Wood.
Dat is dus bijna 100 views per dag en dat al 3 jaar lang. En dat betekent dat er al 3 jaar lang elk kwartier, dag en nacht, er wel iemand op internet naar deze video-clip zit te kijken; een mooie gedachte.

Op de tweede plaats komt bluesartiest Doug MacLeod uit ons eerste jaar: ruim 30.000 views:

Op de derde plaats staat: Jeffrey Foucault (met Caitlin Canty and Billy Conway) met het prachtige ‘Northbound 35’met ruim 25.000 views:

In totaal hebben er al ruim 300.000 mensen gekeken naar onze BRS-clips en hebben we 741 abonnees op ons BRS-youtube-kanaal:
https://www.youtube.com/user/BlueRoomSessionsNL/videos